Pozdravljeni na strani


 
 APARTMAJI  STARI KOVAČ  &  APARTMAJI OBERSTAR BOVECNamestitev

Stari kovač

BovecAPARTMAJI  so ocenjeni s tremi zvezdicami in se nahajajo v središču Bovca, le nekaj korakov od neokrnjene narave. Tu se gostje lahko v prijetnem ambientu s kovaško preteklostjo odpočijejo od vsakdanjih skrbi ali pa aktivno preživijo svoj dopust. Apartmaji z dvema, tremi in štirimi ležišči ter večposteljni apartmaji za skupine so sodobno opremljeni s kuhinjo in spalnico. Nekateri apartmaji imajo balkon, vsi gostje pa imajo na voljo teraso oz. vrt. Naši gostje si lahko kuhajo sami, nudimo pa jim tudi zajtrk ter možnost izposoje žara.


Dobrodošlico vam izreka hišna čarovnica
A P A R T M A J I

STARI KOVAČ ***
Nada Oberstar
Rupa 3, 5230 Bovec
                 
APARTMAJI OBERSTAR***
Venceslav Oberstar
Rupa 2, 5230 BovecTel: +386 5 3886699
GSM: +386 41 646 427
GSM: +386 31 381 673

Sledite nam:Naš namig: Soška pot.
Prehodili smo jo tudi mi, oglejte si jo tukaj.

Ostanimo prijatelji!

Z oddajo svojih kontaktnih podatkov preko obrazca "e-novice" ali "kontakt" se strinjate, da gostišče Stari Kovač te podatke uporabi za občasno izvajanje promocije in ohranjanje stika s strankami, a brez skrbi, vaših podatkov ne bomo posredovali naprej.  V kolikor nadaljnjega stika z nami ne želite :(, to jasno, a ne na prekrut način pripišite k izpolnjenemu kontaktnemu obrazcu in potrdudili se bomo udarec sprejeti s čimveč poguma.


Let's stay in touch!

By filling out the contact form or applying to our e-news you agree with our use of your contact details for promotion and staying in touch with you - fear not, we will not be forwarding your contact to anyone! If you don't want our once-a-year-remember-me-e-mails let us know by stating that in the contact form and we will do our best to take the hit in the face bravely;).